caes

Sessions
Professionals

Aquestes jornades tracten temes d’actualitat relacionats amb la gestió de persones i estan dirigides a tècnics, professionals, alts càrrecs del sector de recursos humans i de l’àmbit empresarial en general.

Comptem amb ponents experts que aporten la visió més tècnica i casos reals d’empreses que apliquen aquestes novedoses tècniques.

La localització on es realitza la sessió també està vinculat al tema de la jornada per a que l’assistent experimenti de forma més propera tot el que se li està explicant.

Aquest espai està patrocinat per Randstad.

L’aplicació de la metodologia Agile per combatre un mercat global més competitiu

La transformació de les metodologies de treball internes de les empreses s’ha fet imperativa en el marc d’un context de canvis constants
Llegir més

El gran repte per a les startups és la gestió del seu creixement accelerat

Flexibilitat, confiança, experimentació, cultura d’equip, un alt component emocional,  orientació al client, i no burocràcia, són algunes de les claus de la gestió de persones en les startups
Llegir més

CEO
Talks

Responent a la necessitat de crear entorns on poder dialogar, inspirar-se i tenir l’oportunitat de conèixer la perspectiva de la figura de màxima responsabilitat a una empresa, com és la del director general, neixen els CEOTalks.

Es tracta d’una sèrie de trobades entre un prestigiós director general i un selecte grup de directius de recursos humans d’alt nivell, amb els quals el CEO podrà compartir la seva visió respecte a un repte en concret, que pot plantejar-se en moltes companyies.

El format de l’acte serà un esmorzar-col·loqui a l’Hotel Casa Fuster, un espai emblemàtic i de gran categoria que expressa el caràcter exclusiu de l’acte.

Aquest espai està patrocinat per Randstad i Up Spain.

Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera és l’acte de més envergadura del Foro RRHH. Es tracta d’un esdeveniment anual de gran format que suposa un punt de trobada entre els professionals del sector.

Les activitats programades per la festa sempre giren al voltant d’una temàtica innovadora. També és l’ocasió perfecta per compartir el balanç de les actuacions del Foro realitzades durant l’últim any, atorgar els Premis del Foro i mirar cap al futur

La vetllada acaba amb un cocktail-networking, moment en el qual els assistents poden intercanviar idees i experiències professionals.

Aquest espai està patrocinat per Ranstad.

Vols formar part del Foro RRHH?