Sessions
Professionals

Aquestes jornades tracten temes d’actualitat relacionats amb la gestió de persones i estan dirigides a tècnics, professionals, alts càrrecs del sector de recursos humans i de l’àmbit empresarial en general.

Comptem amb ponents experts que aporten la visió més tècnica i casos reals d’empreses que apliquen aquestes novedoses tècniques.

La localització on es realitza la sessió també està vinculat al tema de la jornada per a que l’assistent experimenti de forma més propera tot el que se li està explicant.

Aquest espai està patrocinat per Randstad.

Inteligencia Artificial

La Intel·ligència Artificial, el nou company de treball que facilitarà la teva realització professional

El veritable repte en l’aplicació de la IA és trobar el programari que millor es complementi amb el treball de les persones de la companyia
Llegir més
Employee Experience, del cap al cor de l'empleat

Employee Experience, del cap al cor de l’empleat

L’experiència que viu dia a dia l’empleat és clau per retenir-lo i millorar el seu rendiment de la mateixa manera que l’experiència de client s’ha convertit en un element essencial...
Llegir més
"D'avaluació del rendimient” a “desenvolupament del rendimient”

“D’avaluació del rendimient” a “desenvolupament del rendimient”

Amb els nous models de desenvolupament de l’empleat desapareix la nota anual per donar pas a un diàleg constant, un sistema que s’adapta millor als entorns dinàmics de les empreses...
Llegir més

CEO
Talks

Responent a la necessitat de crear entorns on poder dialogar, inspirar-se i tenir l’oportunitat de conèixer la perspectiva de la figura de màxima responsabilitat a una empresa, com és la del director general, neixen els CEOTalks.

Es tracta d’una sèrie de trobades entre un prestigiós director general i un selecte grup de directius de recursos humans d’alt nivell, amb els quals el CEO podrà compartir la seva visió respecte a un repte en concret, que pot plantejar-se en moltes companyies.

El format de l’acte serà un esmorzar-col·loqui a l’Hotel Casa Fuster, un espai emblemàtic i de gran categoria que expressa el caràcter exclusiu de l’acte.

Aquest espai està patrocinat per Randstad i Up Spain.

Festa de la Primavera

La Festa de la Primavera és l’acte de més envergadura del Foro RRHH. Es tracta d’un esdeveniment anual de gran format que suposa un punt de trobada entre els professionals del sector.

Les activitats programades per la festa sempre giren al voltant d’una temàtica innovadora. També és l’ocasió perfecta per compartir el balanç de les actuacions del Foro realitzades durant l’últim any, atorgar els Premis del Foro i mirar cap al futur

La vetllada acaba amb un cocktail-networking, moment en el qual els assistents poden intercanviar idees i experiències professionals.

Aquest espai està patrocinat per Ranstad.

Vols formar part del Foro RRHH?