caes

Sóc traductora-intèrpret de formació. Opino que dominar un idioma et permet viure una altra vida diferent i em vaig esforçar molt per poder viure’n sis.

Sílvia Forés

Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona

Biografia

Em dic Sílvia i vaig néixer a Barcelona el dia en què Catalunya s’omple de roses i de llibres pels carrers.

Sóc traductora-intèrpret de formació. Opino que dominar un idioma et permet viure una altra vida diferent i em vaig esforçar molt per poder viure’n sis.

Vaig descobrir la meva vocació per les persones de casualitat, precisament fent passar les proves d’idiomes orals a uns candidats i, com a resultat, vaig decidir donar un gir a la meva carrera l’any 2002. Em vaig formar i especialitzar en Recursos Humans amb l’esperança de poder ajudar a les persones en la recerca i desenvolupament de la seva trajectòria professional.

Després d’una etapa centrada en la consultoria en selecció de personal, em dedico des de fa anys a direcció de recursos humans en firmes de serveis de caràcter internacional. Actualment sóc Directora de Recursos Humans de Baker McKenzie Barcelona la major firma d’advocats del món, amb responsabilitat sobre una plantilla de 120 persones a Barcelona.

Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona UAB i Traductora-intèrpret jurada en llengua catalana. Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE Business School i Màster en Direcció i Organització del Capital Humà per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC, amb matrícula d’honor i beca al millor expedient de la seva promoció i Programa enfocat en Direcció Estratègica de Recursos Humans per IESE .

Escriure sobre el món de les persones i les seves relacions amb les empreses és una de les meves passions. Autora del llibre “Solo puede quedar uno. Diario de un proceso de selección “, publicat per Plataforma Editorial a l’abril de 2014.

El mar, viatjar, els animals i l’art són altres de les meves passions. Em declaro enamorada de Barcelona, ​​tot i que part del meu cor per motius familiars està al Delta de l’Ebre, al poble de l’Ampolla, lloc d’inspiració on han nascut molts dels meus articles i xerrades.

Coneix tot l'equip