caes
Sandra Ramos, Foro RRHh

M’apassiona treballar amb i per a les persones. Crec fermament en l’esforç, la tenacitat, el treball en equip i l’aprenentatge continu com a motors per aconseguir allò que ens proposem. Gaudeixo amb la feina.

Sandra Ramos

En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain

Biografia

La meva àrea d’experiència és Recursos Humans, on he desenvolupat la meva carrera professionals des d’una vessant generalista, englobant àrees com Talent Management, Formació i Desenvolupament, Selecció, Comunicació Interna, Compensació i Beneficis i Relacions Laborals.

Amb més de 12 anys d’experiència, he treballat en diferents companyies multinacionals, principalment del sector químic, en entorns tant internacionals com locals. Actualment treballo a AkzoNobel com a Directora de Recursos Humans de la divisió de Decorative Paints i col·laboro amb ESADE com a coach.

Sóc Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Psicologia Clínica, Màster en Direcció de Recursos Humans i Executive MBA per ESADE. Tinc una àmplia formació especialitzada en Coaching i Desenvolupament del Talent.

Com a ex-waterpolista, soc amant de l’esport i tots els valors que l’envolten. Tinc molt interès en tot allò relacionat amb la història antiga. M’encanta viatjar i l’aprenentatge que m’emporto a cada aventura: sempre hi ha un nou lloc, un destí o cultures a descobrir!

Coneix tot l'equip