caes

Em mou la passió, l’energia i l’entusiasme pel que faig.

Rosa Nuñez

HR Manager Nike Emea South

Biografia

Vaig iniciar la meva carrera en RRHH fa ja més de 20 anys en una ONG internacional de cooperació al desenvolupament, amb l’enorme fortuna de treballar amb un excel·lent grup de professionals dels quals vaig aprendre el valor que RRHH aporta a les organitzacions i a les persones.

Més tard vaig seguir desenvolupant-me en altres multinacionals en diversos rols generalistes de RRHH des de HR Business Partner fins a la direcció de RRHH liderant processos de canvi i transformació.

Sóc llicenciada en Psicologia del Treball i les Organitzacions per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de RRHH i Màster en Coaching i PNL.

No em puc resistir als reptes i a la il·lusió de construir i crear en equip tot el que faci més feliç la vida de les persones en les organitzacions i que faci a les organitzacions ser millors i aconseguir la seva excel·lència.

Idealista, honesta, tinc la necessitat vital de viatjar, d’acostar-me a altres cultures i d’estar en contacte amb la naturalesa. Intento córrer cada dia, esport que m’ajuda a veure les coses amb perspectiva. Sóc addicta a la meva família i als meus amics i gaudeixo intensament el temps que passo amb ells.

Crec profundament que les persones tenen els recursos en el seu interior per ser el que desitgin ser i sento un enorme privilegi de poder acompanyar-les en el seu camí.

Segueixo aprenent cada dia. Em queda molt encara per aprendre.

No hi ha límits.

Everything is possible.

Coneix tot l'equip