ca

“Crec en els valors personals i en els valors empresarials, sempre que la direcció sigui per valors, l’èxit està assegurat per a les persones: esforç, tenacitat, perseverança, integritat, determinació i superació”

Ma. José Álvarez

Change Project Manager de Randstad HR Solutions

Biografia

Vora els 20 anys d’experiència en gestió i lideratge d’equips de treball tant a empreses finals com a consultoria, en les àrees de recursos humans, formació i gestió de la qualitat. La meva trajectòria s’ha desenvolupat tant a Catalunya com a diferents llocs d’Espanya.

Encara que amb formació en Recursos Humans, la meva experiència ha estat lligada a negoci i operacions, el que m’ha aportat una visió més estratègica i global de les polítiques i processos de treball que impacten en els resultats. Actualment, sóc responsable nacional dels projectes de transició de carreres en Randstad, coordinant un equip de consultors-coaches que acompanyen a les persones a “veure la llum més enllà del túnel”.

Psicòloga de formació, especialitzada en RRHH per la Universitat Autònoma de Madrid i amb la Suficiència Investigadora en Psicologia i Organització per la Universitat d’Oviedo. En constant curiositat pels desenvolupaments tecnològics lligats a les persones i a les seves motivacions.

M’apassiona crear nous projectes, nous desenvolupaments, tot allò que sigui construir des de zero. M’interessen les xarxes socials, la gamificació aplicada a l’educació, a la salut i als recursos humans, talent management i els processos de transformació digital. La meva passió són les persones, la millora de les organitzacions a través de l’engagement de l’empleat i el desenvolupament dels equips de treball ajudant-los a convertir-se en la millor versió de si mateixos.

L’esport és part de la meva vida (més passada que present), com l’escalada, i sobretot el contacte amb la natura. Una cosa que intento inspirar a la meva nena, gaudint d’activitats a l’aire lliure i aprenent amb ella a valorar el que realment importa.