caes
Isabel Salas, Foro RRHH

Molt fan de les cultures que fomenten la col·laboració, la participació, la creativitat i qualsevol altre mètode que destrueixi els classismes, els convecionalismes, les jerarquies i l’antiga economia basada en el poder i l’explotació sense límit.

Isabel Salas

Directora de Recursos Humans a Laboratoris Gebro Pharma

Biografia

20 anys d’experiència en comunicació, persones, cultura organitzativa, lideratge, desenvolupament i tot allò que fa que l’estratègia d’un negoci es converteixi en resultats i faci d’aquest món un lloc més just i més elegant per tots.

Addicta als canvis, les mutacions i els models de lideratge responsable. Ferma convençuda que a les empreses el calvinisme i l’hedonisme ben entesos han d’anar de la mà.

He comès molts dels meus errors a empreses com la UOC, Codorniu i Nissan i ara sóc Directora de Recursos Humans a Laboratorios Gebro Pharma. També he col·laborat com a freelance per diverses empreses, especialment en temes de comunicació, formació i desenvolupament. Tot el que sé fer ho he après dels meus fills. Tot el que sé que no hauria de fer ho vaig aprendre dels meus caps. Tot el que hauria de saber ho aprenc amb els meus companys.

Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB, MBA per la URL i Postgrau en Direcció d’Organitzacions per la UPF. Ep! I amb tres anys de Filosofia, sense finalitzar, i una Tesina sobre la Post-modernitat líquida.

Em perden les pintures d’Egon Schiele, l’arquitectura Art-deco, els llibres de Houellebecq, la Post-modernitat i qualsevol òpera de Wagner, tot i que soni esnob. Art i empresa formen un bon binomi. No distingeixo entre el personal i el professional.

Coneix tot l'equip