caes
Francesc Mulero, Foro RRHH

Amant de la meva professió, la meva passió són les persones, com es relacionen, com interaccionen, com conviuen, el seu comportament, etc.

Francesc Mulero

HR Business Partner Manager a la Damm

Biografia

Expert en Recursos Humans i Desenvolupament de Persones, la meva carrera professional sempre ha estat vinculada als recursos humans en tot el seu ampli espectre, des de les relacionals laborals a la gestió del talent. Crec en el treball, l’esforç i la constància, que a més combino amb un caràcter innovador i creatiu.

Amb més de 25 anys d’experiència, he desenvolupat la meva carrera a importants companyies d’entorn multinacional com Schneider Electric España i altres de gran solidesa empresarial com Damm, on, des de 1999, ocupo posicions de responsabilitat dins l’àrea. Actualment, sóc l’Operations HR Business Partner Manager de Damm.

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Relacions Laborals per la Universitat Politècnica de Catalunya. Tinc una àmplia formació especialitzada i coneixement en Gestió del Talent i Desenvolupament de les Organitzacions, amb una formació contínua en tota la meva trajectòria.

Lector insaciable, em refugio en l’escriptura i la fotografia per capturar aquells moments especials i connectar-los amb la meva vida. Sento un particular interès per les noves tendències socials, digitals i de consum i sobre com impacten en la relació entre les persones.

Coneix tot l'equip