caes
David Campos, Foro RRHH

Necessito fer quilòmetres per prendre distàncies i gaudir amb la meva familia i amics. M’obsessiona no deixar d’aprendre cada dia i amb els meus fills. M’encanta ajudar tant a les persones com a les organitzacions a aconseguir el seu reconeixement personal, professional i social.

David Campos

Human Resources Director at Volkswagen Group España Distribución

Biografia

25 anys d’experiència liderant processos de transformació i desenvolupament organitzacionals en sectors i empreses d’alta exigència mitjançant el disseny i l’implementació d’estratègies que integren sistemes, processos i persones sempre enfocat a l’obtenció dels resultats de negoci mitjançant les persones.

Em confesso un networker patològic que gaudeix sense parar d’aprendre coses noves cada dia de totes les persones que m’envolten; al mateix temps que aprofito per desaprendre al mateix ritme. Els errors són el meu primer pas per millorar i m’agrada liderar els equips basant-me en els principis de respecte, esforç i confiança. La resta ve sol. Crec en les xarxes de coneixement i els entorns col·laboratius com la millor manera d’encarar l’apassionant futur en el qual estem immersos.

He arribat directament a l’empresa líder mundial del sector de Retail de l’Automòbil en ple moment de revolució com a Director de Recursos Humans i Organització, després d’haver començat en la gestió del món dels recursos humans al grup Codorniu, i després d’una fanstàstica etapa com a Director de Qualitat, Organització i Processos a Telectech i anteriorment a GTD Ingeniería de Sistemas.

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC-URL, Màster en Direcció de Qualitat per l’ASQC, Màster en Desenvolupament Organitzacional d’Itamar Rogosvky pel GR Institute i diversos Programes de Direcció a ESADE i EADA. Direcció de Seguretat pel Ministeri de Defensa. Vicepresident de la Salle Alumni. Membre del Consell de la Fundació ADAMA i membre del consell de RH de EAE.

Coneix tot l'equip