caes

Daniel Iniesta

Per a mi és una obligació facilitar el creixement de les persones amb les que hi col·laboro

Daniel Iniesta

Director de Persones de Fundació Jesuïtes Educació

Biografia

Tinc la fortuna d’haver col·laborat durant 25 anys en organitzacions amb un alt component humanista i d’impacte social, valors fonamentals per a mi. Crec que aquesta és la via per arribar a obtenir resultats.
Per a mi és una obligació facilitar el creixement de les persones amb les que hi col·laboro, doncs així he evolucionat jo, alhora que m’encanta investigar sobre el desenvolupament de persones i organitzacions des de tots els àmbits funcionals, amb mirada àmplia i visió global.

Des de 2011 tinc el privilegi i la responsabilitat de contribuir a un dels projectes més valents i disruptius que he conegut: la transformació profunda de l’educació, com a Director de Persones de Jesuïtes Educació.

Soc pare de dos fills i amant de l’esport de llarga distància en diverses disciplines, a més de lector compulsiu de tot allò relacionat amb la història.

Graduat Social i Màster en Dret del Treball per la UB, Màster en Direcció de RRHH per la UPF, Direcció Avançada en RRHH i PMD per Esade, i Màster en Desenvolupament Organitzacional-Itamar Rogovsky pel GR Institute.