caes
Beatriz Vila, Foro RRHH

Crec en ser el canvi que vull veure. I que en el futur serà millor perquè fonamentalment crec en les persones i en la nostra capacitat quasi infinita d’aprenentatge. Crec en les persones bones però sobretot en les bones persones.

Beatriz Vila

Presidenta del Foro RRHH i CPO (Chief People Officer) en Ferrer

Biografia

Porto més de 15 anys liderant processos de transformació i canvi en organitzacions multinacionals i, per tant, aglutinant els interessos de persones i organitzar per aconseguir companyies més humanes, més justes i amb un creixement sostenible i responsable.

Sóc mare de dues nenes. Ciutadana del mon i una curiositat innata forma parte del meu ADN. M’entusiasma la lectura, l’art, la música i conèixer mon. Estic preparant-me per una triatló en el meu temps lliure. És en aquests moments on gaudeixo corrent perquè és una de les poques estones on em trobo amb mi mateixa.

Sóc psicològa de formació, Postgrau en Gestió del Capital Intel·lectual i Executive MBA per ESADE. Aposto pel “saber no ocupa lloc” i ho exerceixo en primera persona.

M’encanta voltar pels carrers, perdre’m per la ciutat i per qualsevol lloc del mon cercant racons màgics que transmeten emocions. M’agrada gaudir d’un bon restaurant amb les persones a qui estimo. I redescobrir, cada dia, a les persones que m’envolten. La meva font d’energia: els somriures matiners de les meves nenes i els seus contes per dormir que, en moltes ocasions, em segueixo preguntant qui li explica a qui.

Coneix tot l'equip