Assis de Riba

Sóc adaptable fins a l’extrem, amb les virtuts i els defectes que això suposa.

Assís de Riba

Human Resources Manager a l'ICF (Institut Català de Finances)

Biografia

Expert en Recursos Humans vinculat quasi sempre al sector financer, ja sigui amb figures generalistes com HR Business Partner com també especialitzades en Relacions Laborals.

Hi ha gent que té molt definida quina és la seva vocació professional, però en el meu cas no és així. Tinc la sensació que podria fer molts treballs a la meva vida: que a cap seria un crack però segur que tots els tiraria endavant.

Estant a l’àrea comercial d’una entitat financera, un dia em vaig adonar que les meves habilitats personals serien millor aprofitades en reucrsos humans, i aquest dia li vaig dir al meu responsable. En resum, podria dir que m’interessen les persones i l’impacte individual a les organitzacions.

Amb més de 17 anys d’experiència, m’he desenvolupat en empreses com el Banc Santander, Caixa Catalunya, Áreas o l’Institut Català de Finances, on exerceixo actualment de Cap de Recursos Humans.

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Economia per la Universitat de Barcelona, així com també un Postgrau en Direcció Bancària per la Universitat Pompeu Fabra. No haver realitzat cap formació vinculada al Coaching, ha de ser el meu curiós tret diferencial a dia d’avui, si bé espero poder endinsar-me en el món de la PNL en el futur perquè m’interessa tant personal com professionalment.

Quan li preguntes per les aficions i inquietuds a algú que té 2 fills molt petits, així d’entrada, et surt un somriure perquè penses que és ironia fina. Sí recordo que abans feia esports (tampoc molt) i que vaig començar a escriure dues novel·les. Ara estic intentat reprendre-ho, si bé és cert que avui dia gaudeixo molt jugant amb els meus fills i observant com aprenen a entendre la vida i el món.

Coneix tot l'equip

 • Sandra Ramos, Foro RRHh
  En representació de fedeQuim i HR Director Akzo Nobel Decorative Paints Spain
 • Antonia Cerrudo, Foro RRRH
  Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona
 • En representació d'ANGED i Directora Regional de RRHH de Leroy Merlin
 • Francesc Mulero, Foro RRHH
  HR Business Partner Manager a la Damm
 • David Campos, Foro RRHH
  Human Resources Director at Volkswagen Group Retail España
 • Merche Fernández, Foro RRHH
  Especialista en carreras profesionales y Talent Management
 • Human Resources Manager - ICF Institut Català de Finances
 • Elena Acosta, Foro RRHH
  RRHH a la Generalitat de Catalunya
 • HR Director Bimbo Iberia en Grupo Bimbo
 • Isabel Salas, Foro RRHH
  Directora de Recursos Humanos a Laboratoris Gebro Pharma
 • Beatriz Vila, Foro RRHH
  Directora de Persones de Chiesi España