caes
Antonia Cerrudo, Foro RRRH

Crec fermament que el compromís, l’esforç i la passió pel que fas et proporciona la força necessària per aconseguir tot allò que et proposes.

Antonia Cerrudo

Vicepresidenta del Foro RRHH i Directora de Desenvolupament de Persones a Fira de Barcelona

Biografia

Tot i que vaig començar la meva carrera en l’àmbit de l’educació, ben aviat em va consquitar el món de les organitzacions i aquí segueixo. Amb més de 25 anys d’experiència a Recursos Humans, sóc una apassionada de les persones, de les seves relacions i dels seus processos de desenvolupament, canvi i transformació.

Mare d’un adolescent. Curiosa, amb ganes de seguir aprenent i de provar coses noves, sóc defensora de fer fàcil el difícil. Escolto, aprenc i gaudeixo amb tot el que m’envolta. Creaiva i “cartesiana” a la vegada, m’agrada innovar amb els peus a terra.

He après molt (bo i dolent) en importants companyies d’entorn multinacional com Bestfoods i Unilever, i segueixo aprenent a Fira de Barcelona, on actualment sóc Directora de Desenvolupament de Persones.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Direcció de Recursos per la Universitat de Barcelona, sóc també Executive Coach i vaig ser professora d’Educació Primària.

No puc viure sense la llum, el sol i el mar. Lectora apassionada i amant de la fotografia, m’agrada relaxar-me posat en pràctica tot el que sé de jardineria -em tenen fascinades les orquídees i la flor de l’hibisc-. Sento especial interès pels projectes col·laboratius i per aquells on els joves tenen un paper protagonista. Estic encantada… de la vida.

Coneix tot l'equip