caes

Quan la diversitat es converteix en la suma de talents a la Festa de la Primavera del Foro RRHH de Foment

 • La Festa de la Primavera del Foro RRHH celebrada el 26 d’abril, en la qual es va fer entrega dels seus premis, va comptar amb una Fira de la Diversitat dedicada a ensenyar el valor de la diferència en les empreses.
 • El Foro RRHH compte amb el patrocini de Randstad (@Randstad_es).
 • L’evolució de les sessions i els temes de debat del Fòrum RRHH poden seguir-se a través del compte @Foro_RRHH.

La diversitat és acceptar qualsevol idea vingui d’on vingui i es plantegi com es plantegi. Entendre que cada persona té una manera diferent de ser i pensar, i que això suposa una suma de talents per a les empreses. Per aquest motiu, sota el marc de la Festa de la Primavera, el Foro RRHH va convidar als participants a l’acte a aprofundir en el valor de la diferència des de diverses òptiques y a “utilitzar-la com un element de valor afegit per a les companyies”, va remarcar el secretari general de Foment del Treball, Joan Pujol, en el seu discurs de benvinguda.

Perquè “en les organitzacions percebem la diversitat de manera positiva quan ens adonem que gràcies a ella innovem i som més competitius”, explicava la presidenta del Foro RRHH, Beatriz Vila; però moltes altres vegades no es comprèn.

“La diversitat sovint requereix d’esforç i temps per entendre i acceptar allò diferent a mi i a la meva visió del món. Per això avui volem compartir i construir amb tots vosaltres el valor de la diversitat”

Per fer front a aquest repte, els assistents van poder aproximar-se de manera pràctica, a través d’un tour per cinc tallers, cadascun d’ells basat en un concepte clau relacionat amb la diversitat: Imatge, Comunicació, Integració, Empatia i Adaptació.

Fiesta de la Primavera- Humanamente Diversos

Premis 2017-2018

Durante el transcurs de l’acte també es van entregar els guardons anuals del Foro RRHH, els quals premien la sessió amb millor ponència, la que aporta uns continguts de major aplicabilitat, y a l’empresa que més ha participat en les diferents activitats que s’han realizat. Els premis van ser atorgats per ladirectora general de Public Affairs de Randstad, Mª Ángeles Tejada, qui també va destacar l’importantància de la diversitat en les organitzacions y la responsabilitat de recursos humans per contribuir en la integració y en el desenvolupament d’equips que superin les seves diferències. “En la diversitat està la riquesa de les empreses i dels treballadors”, va concloure.

Els guardonats aquest any van ser:

Les ponents de la jornada, Del desempeño al Desarollo, pels millors continguts i exposició:

 • Rossella Truant, General Electric
 • Leyla Nematollahi, Renewable Energy Spain

Els ponents de la jornada: Employee Experiencie, per ser la de major aplicabilitat:

 • José Luis Pascual, Lukkap
 • María Ibáñez, Chiesi
 • Isabel Sánchez, Everis Barcelona
 • Patricia Salado, Everis Madrid
 • Cristina López Cabañas Gas Natural Fenosa

La empresa amb més participació en les activitats del Foro RRHH:

 • Cuatrecasas (recull el premi Núria Martín, directora RRHH del bufet d’advocats).
Patrocinat per:
Mitjà col·laborador: