Agenda

Consulta les properes activitats del Foro
30/05/2018 - Sessió de Professionals

Més enllà de la RSC

La Responsabilitat Social Corporativa ja no és solament un departament de la companyia, moltes empreses estan començant a integrar accions de RSC en tot el que fan. Els experts afirmen que d’aquí a deu anys qui no tingui en l’ADN de la seva empresa o organització l’impacte social desapareixerà dels mercats perquè el client fa força temps que ha començat a buscar productes i serveis que provinguin de companyies responsables, igual que l’empleat està començant a prioritzar el fet de formar part d’aquest tipus d’empreses.

El valor afegit de la RSC és treballar transversalment els valors de totes les persones que componen l’organització per aconseguir el millor ecosistema entre la part empresarial, els empleats i la social. La RSC evoluciona de la col·laboració amb l’àmbit social a la implicació d’aquesta mateixa en l’ADN de l’empresa.

En aquesta jornada coneixerem de primera mà l’estratègia adoptada per una de les empreses capdavanteres i pioneres a Catalunya i a Espanya que aposten des dels seus orígens per la millora de la nostra societat i el seu compromís amb un projecte social directament relacionat amb el seu departament de Recursos Humans.

Ubicació

ESPAI VERITAS
c/ Diputació, 239 – 08007 Barcelona

DATA

30 de maig de 2018


HORARI

De 7:00 a 19:00 h


Programa

17.00 h: Presentació

– David Campos, Meeting Leader i membre del Foro RRHH

17.00 h : Cas de l’empresa VERITAS amb la RSC com a valor fundacional

– Silvio Elías; Cofundador de VERITAS

17.50 h: Exemple pràctic del programa de mentoring realitzat amb la Fundació ADAMA

– Mari Cruz Andreu; Fundadora de la Fundació ADAMA

18.40 h: Cloenda

Patrocinat per:
Mitjà Col·laborador:
Amb la col·laboració de: