Agenda

Consulta les properes activitats del Foro
13/11/2017 - Sessió de professionals

Causes de la rotació voluntària en les empreses

Cada vegada són més les persones que decideixen abandonar el seu treball de forma voluntària. A Espanya aquesta xifra s’ha multiplicat per 5 en els últims anys. No obstant això les empreses tenen a la seva mà prevenir aquestes fugides, ja que 9 de cada 10 persones marxen per motius respecte als quals la seva empresa podria haver actuat.

L’estudi “¿Por qué se van?” elaborat per Future for Work Institute evidencia la complexitat de la decisió de deixar voluntàriament un treball. En aquest sentit cal destacar que el 94% de les persones que han participat en aquest estudi declaren que la seva decisió és el resultat de diferents causes.

Així mateix hi ha dos factors que destaquen per sobre de la resta i, és que, tres de cada quatre empleats es van dels seus llocs de treball per causes que tenen a veure amb el seu cap directe o per motius relacionats amb el seu desenvolupament professional..

En aquesta sessió els fundadors de Future for Work Institute, observatori independent sobre el futur del treball i la gestió de les persones en les organitzacions espanyoles, compartiran amb nosaltres els principals descobriments realitzats arran d’aquest estudi..

Ubicació

Edifici Media- TIC
Carrer de Roc Boronat, 117 – 08018 Barcelona

DATA

13 de noviembre de 2017

Horari

De 9:00 a 11:00 h

Programa

09.00 h Benvinguda
Beatriz Vila, Meeting Lider  i Presidenta del Foro RRHH
Jaume Baró, Director of Business Services de Barcelona Activa

09:15 h Presentació de l’Estudi “¿Por qué se van?”
Jordi Serrano,
Fundador de Future for Work Institute
Santi García, Fundador de Future for Work Institute

10:40 h Col·loqui

11:00 h Cloenda

 

 

Amb la col·laboració de:
Patrocinat per: