caes

Agenda

Consulta les properes activitats del Foro
27/05/2019 - FESTA DE LA PRIMAVERA

SAVE THE DATE: LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL EN RRHH:#MÈSHUMANSQUEMAI

Fa temps que la intel·ligència de les màquines és més eficient que la intel·ligència dels humans en tasques operatives. La robòtica ja no és cosa de les pel·lícules. Ha arribat per quedar-se i podria ser el teu nou company de feina.

Però, podem reduir a un algoritme les sensacions que provoca el primer petó? És comprensible per a un ordinador l’emoció que desperta veure una posta de sol des de l’altra punta del món?

La capacitat de connectar amb un mateix, l’anhel de creació, l’ètica o la moral són alguns dels atributs humans que segons la majoria d’experts els robots estan molt lluny de poder experimentar.

En un món en plena revolució digital i amb grans reptes mediambientals i socials per afrontar, aquestes habilitats de l’ésser humà són més necessàries que mai, i combinades amb la tecnologia poden ser la clau per trobar moltes solucions.

Per això, aquest any volem que la Festa de la Primavera sigui una aventura de “ciència-ficció”, en la qual coneixerem a un convidat molt especial que no és de carn i ossos, però que ens demanarà que siguem #Méshumansquemai.

Ubicació

CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona

 

 

DATA

27 de maig de 2019

HORARI

De 18:00 a 21:00 h

Programa

Patrocinat per:
Mitjà Col·laborador: